DogađajiDruštvo

Čarobno pop-rok putovanje uz bend „SANYA D RIO“

Veoma bogat program Zlatiborskog kulturnog leta upotpunio je 28. avgusta koncert grupe „SANYA D RIO”.

Na koncertu na Zlatiboru grupa je izvodila obrade Ex – Yu hitova u novim aranžmanima po kojima mnogi znaju ovu grupu, kao i jedan broj autorskih pesama. Grupa je već imala priliku da nastupa pred zlatiborskom publikom i to sa velikim uspehom.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Ovo letnje veče na Zlatiboru bend je ulepšao poznatim jugoslovenskim hitovima. Koncert je otvoren numerama „Obična ljubavna pesma“, “Program tvog kompjutera”, “Ti si mi u mislima” i nastavljen u ritmu dobro poznatih pesama „Na zadnjem sedištu moga auta“, „Bella ciao“, „Kotor“, „Devojka sa čardaš nogama“. Velike ovacije publike izazvalo je izvođenje velikog hita Dejana Cukića pod nazivom „Ja bih da pevam još malo”. Publika ove večeri nije krila oduševljenje i želju da bend duže ostane na pozornici. Svoj nastup grupa je završila hitovima „Lutka sa naslovne strane”, “Moja draga” i “Tišina”.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Grupa “SANYA D RIO” iza sebe ima 4 albuma, tri autorska i jedan album sa Ex-Yu obradama. Ove godine objavljen je četvrti album i to ovoga puta regionalni, za “Jugoton – Croatia Records”. Ova godina je godina promocije i jubileja, grupa obeležava 15 godina muzičkog stvaralaštva. Iza sebe ima preko 150 nastupa na trgovima, kulturnim centrima i pozorištima u Srbiji i regionu.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Goste Zlatibora nastavak programa Kulturnog leta očekuje već u utorak, 29. avgusta, kada će na Kraljevom trgu od 19:00 časova biti održana predstava za decu „Ružno pače”.

Podsećamo da je sve informacije o dnevnim dešavanjima na Zlatiboru i okolini moguće pratiti na veb aplikaciji zlatibor.live.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button