Turizam

„Gold gondola“ u centru najmodernije alpske tehnologije

Predstavnici Gold gondole tokom studijske posete Austriji posetili su Sajam „Interalpin“ koji se održava u Insbruku od 19. do 21. aprila.

Ovo je 24. po redu Sajam predstavnika globalne industrije žičara i alpske tehnologije koji je okupio 650 izlagača i ponovo potvrdio da je vodeći svetski događaj u ovoj oblasti.

„Ovo je jedinstvena prilika da saznamo neke nove korisne informacije kojima ćemo unaprediti naše poslovanje, a sigurno da su i naša iskustva od koristi ostalim učesnicima Sajma. Savremene tehnologije u razvoju planinskih centara i opreme za ski centre su u fokusu ovogodišnjeg Sajma.

Gold gondola je zainteresovana za ponude za najnoviju opremu za žičare i gondole, kao i letnje sadržaje. Prvog dana Sajma održano je više sastanaka sa saradnicima iz Pome i Leitnera, proizvođačima opreme za vučne instalacije. Razgovaralo se i sa predstavnicima Tehnoalpina u cilju unapređenja usluga i sadržaja na stanicama gondola.” rekla je direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić.

Interalpin je glavno mesto susreta gde se okupljaju predstavnici vodećih proizvođača žičara, pružaoci dodatnih usluga i i donosioci odluka iz industrija žičara.

Foto: Gold gondola

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button