Hronika

Кo je razlupao automobil odbornika ZS u Priboju

Ni posle dve nedelje nakon što je dr Nenadu Anđiću, odborniku opozicione Zdrave Srbije u Skupštini opštine Priboj, za sada nepoznato lice demoliralo privatni automobil parkiran na Badnje veče ispred Osnovne škole „Desanka Maksimović“, policija se ne oglašava o ovom slučaju.

Nakon što je dr Anđić policiji dostavio snimak sa školske nadzorne kamere na kome se vidi kako to lice uništava njegov auto, on se ne oseća bezbedno, pogotovu nakon saznanja da je snimak, na kome se vidi N.N. lice, izbrisan. Pozivamo nadležne u PU Priboj da se što pre obrate javnosti sa informacijom dokle se stiglo u ovoj istrazi i šta je do sada urađeno kako bi se ovaj slučaj, koji je uznemirio javnost u Priboju, što pre razrešio.

„Ne znam da li ovaj vandalski čin ima veze sa mojim opozicionim delovanjem u SO Priboj, ali bi i mene zvanična informacija iz policije odagnala sumnji da su te dve stvari povezane“, izjavio je Nenad Anđić, dodajući da bi voleo da Priboj opet bude onakav grad kakvim ga pamti iz mladosti.

Grad u kome se svaki građanin osećao sigurno i koji je znao da policijski organi štite bezbednost svakog svog stanovnika, bez obzira na njegovu političku ili bilo koju drugu opredeljenost.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button