Društvo

Konferencija o inovacijama u poljoprivredi

Inovacioni biznis centar Zlatibor u okviru projekta, koji je podržalo Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj, organizuje konferenciju o inovacijama u poljoprivredi. Na konferenciji će govoriti domaći i međunarodni stručnjaci za ishranu pčela stručnjaci za pametnu poljoprivredu, profesori u oblasti poljoprivrede i drugi.

Drugi deo konferencije će biti održana 15. oktobra 2021. u konferencijskoj sali Inovacionog biznis centra (u zgradi„Kulturnog centra Zlatibor”) Miladina Pećinara 2, sa početkom u 12.00 časova.

15. oktobar – Digitalizacija u poljoprivredi:
• Prof. dr Aleksandar Rodić sa Instituta Mihajlo Pupin – centar za robotiku
• Dipl. ing. Zdenko Zloh, A.I.D. Agro Inovations and Development d.o.o.
• Veselin Bojić – vlasnik I direktor preduzeća VENOS d.o.o. Beograd
• Prof dr Ivan Pihler – vanredni profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu

Konferenciju će otvoriti gospodin Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u 12.00 časova.

Svi koji žele da prisustvuju konferenciji, mogu se prijaviti putem mejla: radivoje.misovic@gmail.com. Kotizacija je besplatna, a broj mesta je ograničen. Biznis inovacioni centar Zlatibor je obezbedio i prenos uživo putem YouTube-a, pa će svi oni koji ne budu mogli da prisustvuju konferenciji na Zlatiboru moći da nas prate putem interneta, a link za praćenje će te dobiti na Vašu mail adresu nakon prijave ili direktno pristupite preko Youtube kanala.

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button