Sport

Na Zlatiboru otvorena izložba o Siniši Mihajloviću

„Meni nije lako da govorim o Siniši s obzirom na to šta smo sve prošli. Drago mi je da su ljudi sa Zlatibora i turističke organizacije prepoznali neke vrednosti koje smo zaboravili i da je jedan od tih velikana moj saputnik, sa kojim sam proveo najlepši deo svog života do sada“, rekao je Miroslav Tanjga, direktor Sportskog sektora Fudbalskog saveza Srbije i kum Siniše Mihajlovića, u galeriji Кulturnog centra na Zlatiboru na otvaranju izložbe ličnih predmeta, fotografija, dresova, medalja koje je srpski legendarni fudbaler i trener osvojio tokom svoje bogate karijere.

Izložba pod nazivom „Siniša Mihajlović – život kao film“ se održava kao prateći program 13. Međunarodnog festivala sportskog filma (MFSF) Zlatibor 2024. i zainteresovani će moći da je vide do 31. avgusta.

Foto: MFSF, HollywooD Papic+381655198888

Predsednik Skupštine opštine Čajetina i predsednik Organizacionog odbora MFSF Arsen Đurić je istakao da je ova izložba posebna prilika da se stariji podsete, a mlađi upoznaju sa Mihajlovićevim uspesima i njegovim sportskim i životnim karakterom.

„Imamo posebnu priliku da vidimo njegove lične predmete, privatne fotografije, dresove, medalje i pehare koje je legendarni fudbaler osvojio. Siniša je ostavio neizbrisiv trag u fudbalu, ali je bio primer borca i u sportu i u životu i neka ovo bude naš mali doprinos da mu se odužimo“, rekao je Đurić.

U organizaciji izložbe su aktivno učestvovali članovi Mihajlovićeve porodice, njegov brat Dražen i kum Miroslav Tanjga, na čemu im se Đurić posebno zahvalio i uručio im zahvalnice Međunarodnog festivala sportskog filma na Zlatiboru.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button