Društvo

NOVI BROJ! Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je osmo izdanje Elektronskih novina. U uvodniku novog, avgustovskog broja direktoka JP „Gold gonodla“ Zlatibor, Bojana Božanić, sumira rezultate rada najpoznatije turističke atrakcije Zlatibora u prvih sedam meseci od puštanja u rad.

O gradnji velikog sportsko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru za Elektronske novine govore predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić i direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

U osmom izdanju elektronskih novina čitaoci mogu pročitati interesantne priče o radu zlatiborskog Kampa, upoznati se sa adrenalinskim turama na kvadovima i četvorotočkašima, i saznati kako to Turistička organizacija Zlatibor promoviše električna vozila u svrhu očuvanja životne sredine.

Novi broj Elektronskih novina sumira do sada održane koncerte i kulturne manifestacije, predstavlja restoran „Koliba kod Milunke“ i hotel „Mons“, a posebno je zaniljiva priča iz prošlosti Zlatibora o selu Dobroselica.

Osmo izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor Vam dostavljamo u prilogu mejla.

Elektronske novine moguće je preuzeti i na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Zlatibor, na sledećem linku:

http://www.zlatibor.org.rs/sr/novosti/vesti/zlatiborske-price-u-osmom-izdanju-elektronskih-novina/

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button