Društvo

OTVARANJE SKI SEZONE NA ZLATIBORU: Tornik spreman – prvog dana besplatno skijanje

Skijaška sezone u Srbiji počela je na Kopaoniku i Staroj planini, ovog vikenda skijaši na Zlatiboru imaće priliku da probaju prvi sneg na svojim smučkama 24. decembra kada je ski pas besplatan. Tokom prvog vikenda 25 i 26. decembra ski karte biće umanjene za 30%.

Na sajtu JP Skijališta Srbije u svakom trenutku možete da proverite koja od instalacija radi i kakva je vidljivost na stazama preko web kamera OVDE.

Ako kupite ski pas preko sajta imate umanjenje od 5% do kraja sezone, a cene za ski karte se razlikuju od centra do centra. Koje cene karata važe ove sezone možete da proverite na zvaničnom cenovniku sajta JP Skijališta Srbije. Radno vreme centra tokom zime je svakog dana od 9 do 16 časova.

Od četvrtka 23. decembra najduža panoramska gondola na svetu Gold gondola, kreće sa radom i samo u četvrtak radno vreme biće od 10 od 14 časova, a od petka 24. decembra radno vreme gondole svakog dana biće od 8.30 do 15 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika je u 16.00 časova.

Foto: JP Skijališta Srbije; web kamere

Tekst je deo projekta “Zlatna planina turistički biser Zapadne Srbije”, koji je sufinansiran od Opštine Čajetina, na osnovu konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji te opštine za 2021. godinu.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button