Pravila i uslovi korišćenja

ZlatiborskeVesti.rs omogućuju vam korišćenje usluga i sadržaja portala koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ZlatiborskeVesti.rs portala.

AUTORSKA PRAVA

ZlatiborskeVesti.rs polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Korišćenje bilo kog dela portala, koje se odnosi na autorska prava, je dozvoljeno uz prenošenje do 50% teksta i jedne fotografije uz navođenje izvora i linka prema portalu ZlatiborskeVesti.rs.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

ZlatiborskeVesti.rs zadržavaju pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

ZlatiborskeVesti.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca.

Sve sadržaje ZlatiborskeVesti.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i ZlatiborskeVesti.rs ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

ZlatiborskeVesti.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

ZlatiborskeVesti.rs portal poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, ZlatiborskeVesti.rs neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

ZlatiborskeVesti.rs mogu u skladu sa zakonom prikupiti određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke ZlatiborskeVesti.rs koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.
ZlatiborskeVesti.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila ZlatiborskeVesti.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBAVEZE KORISNIKA

Korisnicima ZlatiborskeVesti.rs portala strogo je zabranjeno:
objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima,
lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica,
objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane,
svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika.

KOMENTARI

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:
Komentari objavljeni na portalu ZlatiborskeVesti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.
Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila.
Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva
Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja.
Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima.
Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst .
Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija ZlatiborskeVesti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.

BLOG

Svaki tekst na Blogu je isključivo stav autora i ne odražava stavove ZlatiborskeVesti.rs. Autor bloga može puniti svoj blog sadržajem koji želi, bilo da se radi o tekstu, foto ili video materijalu. Autor bloga može da komentariše tekstove drugih blogera, kao i da odgovara na komentare na svojim blogovima. Neregistrovani korisnici Bloga ne mogu pisati svoje blogove, ali mogu da šalju komentare na tekstove registrovanih blogera.
Zabranjeno je objavljivanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i međunarodne propise. Takođe, strogo je zabranjeno objavljivanje tekstova i komentara koji su uvredljivi, vulgarni, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način.

Nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje član Bloga zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim osobama.

Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Na Blogu nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom; svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične štetne kompjuterske programe.

Administratori Bloga zadržavaju pravo da privremeno ili trajno isključe iz diskusije one članove koji se ne budu pridržavali navedenih pravila i uslova korišćenja Bloga.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

ZlatiborskeVesti.rs zadržavaju pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorne za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama

Back to top button