Turizam

Prva epizoda nove kampanje „U zagrljaju Zlatibora“ – Ski centar „Tornik“

Turistička organizacija Zlatibor pripremila je serijal emisija pod nazivom „U zagrljaju Zlatibora“ koje na neposredan način otkrivaju lepote i potencijalnim turistima približavaju zlatne potencijale Zlatibora.

Na samom početku vas vodimo do zlatiborskog vrha, Ski centra „Tornik” koji sa svojih 1496 m nadmorske visine, pruža jedinstvenu priliku da sva čula okrepite svežim vazduhom, ali i da na trenutak ostanete bez daha kada pogledate prizore oko sebe. Nalazi se na devetom kilometru od turističkog središta planine i do njega se može stići i u kabini ‘’Gold gondole’’. Tu je ponuda raznovrsna, ski-staze su utabane, a skijaše i bordere prevozi šestosedna žičara.

Bilo da želite ski avanturu, da ste iskusan skijaš, border ili početnik ili želite samo da uživate u prizoru sa najvišeg vrha Zlatibora, na pravom ste mestu.

Epizoda o Ski centru „Tornik“ koja je pripremljena u okviru kampanje „U zagrljaju Zlatibora“ se nalazi na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije Zlatibor, i možete je pogledati na sledećem linku:

Ski sezona na Torniku je danas, 21. marta zvanično završena nakon više od tri meseca rada ski centra. Skijašima i borderima se zahvaljujemo što su nam i ove godine ukazali poverenje i odabrali Ski centar „Tornik“ za uživanje u zimskim sportovima.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button