Turizam

Ski karte uz popust do 10%, Covid garancija i povoljnosti za skijaše

Skijališta Srbije pokrenula su novu akciju za sve ljubitelje skijanja. Svi skijaši koji od 01. do 10. decembra kupe ski karte za sezonu 2020/21 putem web shopa Skijališta Srbije ostvariće popust od 10%. Svi koji ski karte budu kupovali online do kraja skijaške sezone moći će da ostvare popust od 5% na cene ski pasa.

Navedeni popusti važe isključivo za online kupovinu, putem web shopa Skijališta Srbije, a plaćanje se vrši isključivo platnim karticama.

Sve detaljne informacije o načinu i uslovima kupovine, možete pronaći ovde.

Cene ski karata su iste kao i za sezonu 2019/20 a aktuelni cenovnik nije menjan još od 2018.godine.

Cenovnik ski karti za predstojeću sezonu možete pogledati ovde.

Još jedna od povoljnosti koju su Skijališta Srbije aktivirala je DEPO karta. Skijaši i borderi koji još uvek ne znaju tačan datum kada će ići na skijanje, imaju mogućnost kupovine DEPO karte. Ova karta nije vezana za datum, tako da se početak važenja karte aktivira onog momenta kada se prvi put prođe kroz kapiju žičare. DEPO kartu moguće je kupiti sa popustom preko web shopa.

Skijališta Srbije, kao odgovorno preduzeće, daje svojim korisnicima COVID garanciju za skijašku sezonu 2020/2021, koja podrazumeva povraćaj novčanih sredstava od neiskorišćenih ski dana u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije.

U slučaju da Javno preduzeće bude prinuđeno da zatvori ski centar/skijališta usled pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID 19, svim korisnicima usluga biće vraćena novčana sredstva po osnovu uplate ski-karte, za neiskorišćene skijaške dane. Za korisnike sezonske ski karte povraćaj novčanih sredstava vrši se na osnovu projektovanog broja skijaških dana koje bi trebalo da imaju na raspolaganju – za Ski centar „Kopaonik“ to je 120 dana, za Skijalište „Stara planina“ to je 100, za Skijalište „Zlatibor“ 80 dana.

Pravo na obračun i eventualnu isplatu, kupci sezonskih ski karti mogu ostvariti po okončanju skijaške sezone 2020/2021 za određeno skijalište /ski centar.

Obračun i isplata naknade na prethodno navedeni način vrši se isključivo u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije.

Izvor: Skijališta Srbije

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button