Društvo

TO Zlatibor na Turističkom forumu Srbije

Turistička organizacija Zlatibor učesnik je 11. Turističkog foruma Srbije, koji se održava od 26. do 28. septembra 2021. godine na Srebrnom jezeru.

Svečano otvaranje foruma upriličeno je porukama povodom Svetskog dana turizma kao i prigodnim obraćanjima. Govorili su Renata Pindžo, pomoćnica ministra za turizam, Marija Labović, direktorka TOS-a i Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište,

Ovom prilikom direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović bio je 27. septembra učesnik panel diskusije pod nazivom ,,Postkovid suočavanje sa odlivom kadrova iz turizma – LJudski resursi kao međa između uspešnih i neuspešnih destinacija“. O tome su, pored Živanovića, govorili i profesor dr Georgi Genov, director Udruženja Hores, Goran Kovačević, direktor hotela ,,Viceroy Kopaonik“, Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje. Moderator je bio dr Milan Đukić iz Centra za istraživanje i studije turizma. Potom je održano predavanje i radionica na temu ,,Storytellinga“ (društvena aktivnost deljenja priča).

Turisrički forum ima za cilj da kroz edukativne programe i edukacije upozna zaposlene u turističkoj industriji sa savremenim trendovima u poslovanju, kao i da pomogne u prevazilaženju problema i izazova sa kojima se suočavaju povodom epidemiološke situacije.

Povezani tekstovi

Back to top button