Turizam

Turistička organizacija Zlatibor na Kongresu turističkih novinara

Turistička organizacija Zlatibor je u ponedeljak, 11. decembra učestvovala na Kongresu turističkih novinara, u Privrednoj komori Vojvodine. Kongres je otvorio pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević.

Osnovna tema kongresa bila je: “Doprinos turističkih novinara unapredjivanju turističke ponude”. Podtema ovog Kongresa je Affiliate marketing (partnerstvo u marketingu) kao novi pristup u promociji turističkih destinacija i ponude.

Učestvovali su predstavnici različitih oblasti: obrazovnih institucija, turističkih organizacija, predstavnici turističkih subjekata, pružaoci usluga u turizmu, kao i ostali novinari, ali i akteri na društvenim mrežama. Kongres turističkih novinara organizuje Udruženje turističkih novinara Vojvodine u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam.

Turistička organizacija Zlatibor predano radi na promociji destinacije gde veliku ulogu predstavlja i uspešna saradnja sa medijima. Ovaj kongres bio je prilika da predstavnici Turističke organizacije Zlatibor uspostave kontakte sa turističkim novinarima, kako bi u predstojećem periodu uspostavili saradnju kroz redovne medijske kampanje i press događaje.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button