Društvo

Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

Turističko udruženje „Gostilje“ nosilac je sertifikata kojim se potvrđuje da je među najpouzdanijim organizacijama na tržištu i da se ističe odgovornim poslovanjem.

Ovo priznanje kompanije za pouzdanost “CompanyNJall d.o.o.“ izdaje se isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Sertifikat omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu. Dobijenim priznanjem TU Gostilje dokazuje da je među najkonkurentnijim domaćim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija.

Foto: zlatibor.org.rs

Turističko udruženje „Gostilje“ s uspehom upravlja vrlo posećenim vodopadom, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Tu se voda Gostiljske reke, uzvodno od njenog ušća u reku Katušnicu, obrušava sa 20 metara visoke krečnjačke litice, formirajući tako jedinstven i impresivan vodopad. Čitav prostor okolo predstavlja malu oazu netaknute prirode koju odgovorno održava TU „Gostilje“.
Nedaleko od ove prirodne turističke atrakcije nalazi se I veliki bazen napunjen čistom izvorskom vodom gde se u sezoni osvežavaju mnogi kupači , kao i sportski tereni pogodni za rekreaciju u zagrljaju očuvane prirode.

Foto: zlatibor.org.rs

Turističko udruženje „Gostilje“ s uspehom je radilo i na uređenju pešačkih staza, ograda, dečjeg igrališta i drugih sadržaja u ovom sve posećenijem zlatiborskom selu. Svojim odgovornim poslovanjem doprineli su raznovrsnosti i bogatstvu turističke ponude Zlatibora.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button