DogađajiKultura

“Večiti romantik” Željko Vasić oduševio publiku na Kraljevom trgu

U utorak veče, 8. avgusta, Kraljev trg na Zlatiboru bio je ispunjen muzičkom magijom, jer je popularni pevač Željko Vasić održao koncert pred brojnom publikom.

Njegova prepoznatljiva energija, zanosan vokal i neodoljiva harizma ostavili su sve prisutne posetioce bez daha.

Foto: TO Zlatibor

Vasić je zasijao na sceni izvodeći svoje najveće hitove „Bez milosti“, „Pratiš me u stopu“, „Žena kao ti“, „Ne verujem ja“, „Samo moja“ i brojne druge. Otpevao i svoje najnovoje pesme koje je publika jako lepo prihvatila pevajući sa pevačem i pritom napravivši nezaboravnu atmosferu koja je ispunila čitav Kraljev trg. Prisutni su pozdravili svaku pesmu gromoglasnim aplauzom, a mnogi su izrazili svoje oduševljenje na društvenim mrežama.

Foto: TO Zlatibor

Ovaj „Večiti romantik“ je još jednom dokazao da ima poseban način na koji se povezuje sa svojom publikom koju vodi na nezaboravno putovanje kroz svoju muziku.

Nakon ovog koncerta posetioce Zlatibora očekuje još niz drugih koncerata i manifestacija u okviru Zlatiborskog kulturnog leta.

Foto: TO Zlatibor

Naime, 9. avgusta je koncert „Gobo sisters benda“, dok je veče nakon toga koncert Jelene Tomašević na Kraljevom trgu.

Foto: TO Zlatibor

Sva dnevna dešavanja na Zlatiboru i okolini, kao i servisne informacije možete u svakom trenutku pronaći na web platformi zlatibor.live

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button