Kultura

Alen Islamović oduševio publiku u Čajetini

U nedelju 30. jula čajetinska publika uživala je u nastupu Alena Islamovića u Starom parku. Nekadašnji frontmen rok bendova “Divlje jagode” i “Bijelo dugme” ove julske večeri oduševio je publiku vanvremenskim hitovima uz koje su odrastale generacije.

Koncert je počeo pesmom “Heroin”, a zatim je dobro poznati “ex-yu” ritam – “Ne spavaj mala moja”, “Svi marš na ples” ,“Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac”, ”Hajdemo u planine” – odmah pokrenuo publiku i probudio uspomene. Pored bržih pesama nizale su se i nezaboravne balade,  a uživo se mogla čuti i nova pesma “Sudnji dan”. Raspevani meštani i turisti uživali su više od dva sata u ovom energičnom nastupu i prepoznatljivom vokalu.

Koncert u Starom parku organizovao je Kulturni centar Čajetina, uz podršku opštine Čajetina i  Turističke organizacije Zlatibor.

Već narednog dana, u ponedeljak 31. jula na Kraljevom trgu na Zlatiboru, u okviru manifestacije “Kulturno leto” najmlađa publika će imati priliku da uživa u dečijoj predstavi “Surfi surf” u 19:00 časova, a potom će u 20:30 časova nastupiti Uroš Dojčinović, Tatjana Andrejić i Intermeco kvartet.

Foto: TO Zlatibor

Sva dnevna dešavanja na Zlatiboru i okolini, kao i servisne informacije, možete u svakom trenutku pronaći na web platformi zlatibor.live.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pogledajte i
Close
Back to top button