Društvo

Blogeri iz Engleske i Nemačke uživaju u obilasku Zlatibora

Sabrina iz Nemačke i Kash iz Velike Britanije prethodna tri dana bili su gosti Zlatibora. NJih dvoje zajedno vode popularni turistički blog budgettraveller.org koji je jedan od najčitanijih u Evropi.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Na Zlatibor su stigli su okviru desetodnevne promotivne ture po Srbiji gde borave u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije. Srbiju obilaze od severa do juga, od istoka do zapada i na svom proputovanju snimaju protivni film koji će turističke potencijale Srbije približiti evropskim putnicima.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Na Zlatiboru su boravili tri dana, kako kažu sasvim dovoljno da se oduševe prirodom, gastronomskom ponudom i atrakcijama koje su imali priliku da obiđu. Najimpresivnije utiske nose sa vožnje zlatiborskom gondolom, koja ih je odvela na vrh Tornika gde su uživali u nesvakidašnjem pogledu, svežem vazduhu i netaknutoj prirodi.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

____________________________________________________________________________________________________

Tekst je deo projekta “Zlatna planina turistički biser Zapadne Srbije”, koji je sufinansiran od Opštine Čajetina, na osnovu konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji te opštine za 2021. godinu.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button