Turizam

Decembarski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je decembarsko izdanje svojih Elektronskih novina. Dvanaesto po redu, ovo izdanje donosi pregršt zanimljivih i interesantnih priča iz zlatiborskog turizma.

U decembarskom broju čitaocima se kroz uvodnik obraća predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, koji govori o uspešnosti rada uprkos epidemiološki složenoj situaciji kojoj odolevaju samo najjači u svojoj delatnosti. Dok direktor turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović, govori o novitetima koji su na najbolji način upotpunili turističku ponudu planine, sa iskoracima kojima su nadmašene dosadašnje propagandne aktivnosti, novim hotelima, investicijama i velikim ulaganjima.

Zlatibor se može pohvaliti raznovrsnim programom u vidu tri novogodišnja koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom za sve ukuse. Pored dočeka na otvorenom hotelijeri i restorani su pripremili veoma bogatu ponudu. Uz besprekornu uslugu, sadržaje koje pružaju moderni i luksuzno opremljeni hoteli od četiri i pet zvezdica, novogodišnju noć u mnogim hotelima upotpuniće i bogat muzički program, nastupi poznatih pevača domaće muzičke scene. Sadržajnu i zabavnu zimu pripremaju i Dino i Avantura park kao nezaobilazne zlatiborske atrakcije, dok će prava zimska čarolija biti i u „Kaubojskom gradu“, El Paso City-ju. Tu je i „Zlatofest“ za najmlađe od 9. do 13. januara.

Decembarsko izdanje sumira događaje koji su tokom proteklog perioda obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru, u okviru neizostavnih postavki u Kulturnom centru među kojima je i „Zlatibor bez barijera“, čitaocima je predstavljena i Zlatiborska eko-tura na prvom Sajmu korišćenih vozila, kao i poslastice za uživanje u „Vanila desert baru“ na zlatiborskoj promenadi.
Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o luksuzno hotelu „Zlatibor Mountain Resort & Spa“, kao i novogodišnjem glamuru u hotelu „Palisad“, kao svojevrsnom simbolu besprekorne usluge „zlatne planine“.

Još jedna od interesantnih priča decembarskog broja je i priča o Olgi Stanković, koja je sa svojom porodicom proslavila stoti rođendan u zlatiborskom selu Ljubiš.

Elektronske novine TO Zlatibor decembar 2021

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button