Turizam

Na klik do vožnje gondolom, nove pogodnosti za putnike

Prateći savremene načine poslovanja Gold gondola je olakšala kupovinu sadržaja svojim putnicima. Preko digitalne platforme Visit Serbia putnici mogu kupiti sve vrste karata za vožnju najdužom gondolom na svetu, kao i rezervisati nezaboravna iskustva – branč u vazduhu i romantično putovanje.

Ovim će posetioci uštedeti na vremenu i na lakši način organizovati svoj odmor i boravak na Zlatiboru.

Prvih pedeset putnika koji kupe onlajn karte za branč u vazduhu ili romantično putovanje dobijaju nekoliko pogodnosti: popust do 30 odsto u VIP Casi za spa i tretmane ulepšavanja, kao i 20 odsto popusta u Avantura prodavnici.

Foto: Gold gondola

Uspešno partnerstvo sa kompanijom „Mastercard“ nastavlja se i ove godine. Za sve naše putnike obezbeđen je popust uz Mastercard karticu sa kojom se ostvaruje ušteda od 1 200 dinara – uz dve karte za vožnju najdužom gondolom na svetu treća je gratis. Promocije su dostupne korisnicima Mastercard kartica bilo koje banke i odnose se na karte koje se kupuju subotom na polaznoj stanici Gold Gondole do kraja godine.

Nakon obeležnih pola miliona putnika posle dve godine rada u januaru, posećenost Gold gondoli je nastavila da raste. Od 1. do 17. aprila prodato je više od 6.600 karata što je povećanje u odnosu na isti period prošle godine kada je prodato oko 4900 karata, a gondolom se vozilo 30 odsto više putnika. Imajući u vidu kontinuirano interesovanje i brojne zadovoljne putnike, sigurno je da gondola već juri ka milionitom putniku kojeg očekujemo do kraja ove godine.

Foto: Gold gondola

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pogledajte i
Close
Back to top button