Politika

Formiran GO Zdrave Srbije i u Novom Pazaru (VIDEO)

Zdrava Srbija je jedna od najmlađih političkih partija koja je registrovana pre dve godine na Zlatiboru i ima jasan i prepoznatljiv program koji se zasniva na zaštiti nacionalnih interesa i na decentralizaciji.

To je nešto što ćemo promovisati i u Novom Pazaru, sa odgovornim ljudima koji vole svoje mesto i koji žele nešto da promene ili unaprede u njemu, rekao je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović prilikom osnivanja Gradskog odbora Zdrave Srbije u Novom Pazaru.

„Imamo dugogodišnje iskustvo u politici, nastavio je Stamatović, a volim da kažem da ovo što mi radimo su više život i životne teme nego politika. Živim u malom mestu, u opštini Čajetina, i mi iz Zdrave Srbije smo uspeli da unapredimo život u svojoj sredini bez ikakve pomoći i uz teška osporavanja nerazumnih beogradskih rukovodećih struktura koje nam nisu dale da se razvijamo“, naglasio je .

Foto: Zdrava Srbija

Činjenica je da opština Čajetina danas ima najveći budžet po glavi stanovnika u Srbiji, koji smo za prethodnih desetak godina uvećali 200 puta, a možemo da se pohvalimo i da na teritoriji naše opštine nemamo nezaposlenih. Sva ta iskustva ćemo preneti i ovde, da i građani Novog Pazara mogu da žive bolji i kvalitetniji život. Da lakše mogu da donesu odluku da ostanu na svojim ognjištima i da tu grade budućnost za sebe i svoje porodice, zaključio je Stamatović.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button