Turizam

Gold gondola radi duže sat vremena od Sretenja

Posetiocima na raspolaganju novi sadržaji

Kako bi posetioci Zlatibora što više uživali u novim sadržajima i prirodi, Gold gondola će od srede, 15. februara, prevoziti putnike sat vremena duže, pa će radno vreme biti od 8.30 do 15.30 časova, a poslednja vožnja sa Tornika u 16.30.

Najduža gondola na svetu je za predstojeće praznične dane pripremila bogate sadržaje za svoje posetioce. Pored branča u vazduhu koji je brzo postao popularan među ljubiteljima zlatiborskih specijaliteta, u ponudi će od Dana zaljubljenih, 14. februara, biti i romantična kabina. U specijalno dekorisanoj kabini parovi mogu provesti lepe i nezaboravne trenutke uz šampanjac, slatke zalogaje i poklon suvenir koji će ih uvek podsećati na zajedničko putovanje.

Tjubing na međustanici je omiljena zabava za najmlađe, a u blizini je i šank sa toplim napicima koji su idealna prilika da se pored Ribničkog jezera napravi pauza od vožnje i uživa bajkovitom planinskom ambijentu pod snegom.

Takav pejzaž je kao stvoren za pravljenje zimskih fotografija pored isntagramičnih tačaka duž trase gondole. Neka od zanimljivih mesta za fotografisanje su zlatni ramovi na krajnjoj i međustanici, a među korisnicima društvenih mreža su naročito omiljena bela krila na vrhu Tornik, iza kojih se pruža najlepši pogled prema zlatiborskim selima, Crnoj Gori, čak i Durmitoru.

Podsetimo, kabine imaju posebne pregrade u koje se mogu odložiti skije i bordovi, a moguća je i vožnja sa kućnim ljubimcima za koje vlasnici dobijaju transporter na početnoj stanici.

Link za rezervaciju romantične kabine: https://goldgondola.rs/rs/stranice/romanticno-putovanje

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button