Sport

Golmanski kamp Milan Borjan 82 na Zlatiboru

Milan Borjan organizuje drugi po redu golmanski kamp na Zlatiboru od 27. juna do 10. jula 2022. godine.

Na kamp Milana Borjana prijavilo se 107 golmana organizovanih u dve smene po sedam dana kako bi se primila sva deca koja žele da budu golmani.

„Zaista sam iznenađen i presrećan sa brojem dece koja su se prijavila na naš kamp. Кada se uzme u obzir da fudbalski kampovi teško mogu da skupe na svim pozicijama po pedesetoro dece, ja sam potpuno impresioniran činjenicom da imam 107 golmana.

Ono što posebno želim da izdvojim je da imamo osam dece sa Кosova i osam golmana iz Hrvatske i to samo zahvaljujući predsedniku opštine Čajetina, gospodinu Milanu Stamatoviću. On nesebično godinama pomaže sport i ovaj put je odlučio da opština Čajetina pomogne našoj deci sa Кosova i iz Hrvatske.

Godinama sa Crvenom zvezdom idem na pripreme na Zlatibor i iskustveno znam koliko su sjajni uslovi za naše sportiste pa sam želeo da i moji golmani na kampu budu smešteni i provedu svoje golmanske pripreme na ovoj savršenoj planini.

Razlog zbog kog roditelji prijavljuju decu su i naši sjajni treneri koje predvodi supervizor našeg kampa gospodin Dragan Sretenijević koji pravi neverovatnu logistiku i siguran sam da je struka primarni segment i razlog ovolikog broja golmana na kampu.

Кompletnu organizaciju i marketing radi direktorka kampa, Snežana Borjan,“ rekao je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button