Turizam

„Gondola opening“ na Zlatiboru 29. decembra 2022. godine

U iščekivanju snežnih padavina, Gold gondola najavljuje „Gondola opening“, otvaranje zimske sezone 2022/23. na Zlatiboru, za 29. decembar 2022. godine.

Gondola opening“ biće održan s ciljem da se na simboličan način obeleži početak zimskih aktivnosti na najdužoj jednosegmentnoj gondoli na svetu, a čija atraktivnost i dodatni programi privlače sve veći broj gostiju iz Srbije i celog regiona.

Toga dana, važiće popust u visini od 20% na sve pojedinačne karte

Tokom trajanja „Gondola openinga“ na krajnjoj stanici, na Torniku, posetioci će moći da uživaju u ukusima autentičnih domaćih pića kao i slatkih i slanih specijaliteteta zlatiborskog kraja. Takođe, tom prilikom gosti će moći da isprobaju i autentični „Gondola gel za usne“, napravljen na Zlatiboru u potpunosti na prirodnoj osnovi.

Javno preduzeće „Gold gondola Zlatibor“ želi da kroz promociju lokalnih proizvoda i brendova, a u saglasju sa društveno odgovornim poslovanjem, podrži osnaživanje preduzetnika i lokalne zajednice na Zlatiboru.

Kao članica Klastera zdravstvenog velnes i spa turizma Srbije, Gold gondola podržava zdrave stilove života koji će tokom zime biti realizovani duž trase, kroz ponudu za uživanje posetilaca gondole iz čitavog sveta.

Košarkaši KK „Zlatibor Gold gondola“ i mnogobrojni sportisti sa Zlatibora, biće gosti „Gondola openinga“.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button