DruštvoSport

Humanitarni turnir Trojka iz bloka prvi put na Zlatiboru

Karavan Trojke iz bloka prvi put stiže na Zlatibor!

Projekat Trojka iz bloka je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki, Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, koji za cilj ima prikupljanje sredstava za potrebe socijalno ugroženih višedetnih porodica.

Da bismo nastavili da šutiramo trojke, pravimo dobru zabavu i širimo duh bratoljublja, pozivamo vas da podržite Trojku iz bloka na Zlatiboru, učešćem na turniru bilo kao šuter, donator ili sponzor.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, vas poziva da potržite turnir u brzom šutiranju trojki TROJKA IZ BLOKA koji će se održati u petak 26.08.2022. godine sa početkom od 18 časova na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Cilj ovogodišnjeg turnira je prikupljanje donacija za pomoć socijalno ugroženoj porodici Radević iz sela Višnjevo u opštini Sjenica.

Sam po sebi život u ovakvim gorštačkim uslovima je težak, a kada se na to dodaju i životne teškoće i tragedije, koje je iskusila četvoročlana porodica Radević za života, i najveći junaci bi poklekli. Ipak, to nije slučaj sa samohranom majkom Nikolijom. Njena porodica živi u ovako zabačenim predelima, u zaseoku Višnjevo, sa troje maloletne dece. Đorđe (15), Ivana (13) i Sveto (11) doživeli su porodičnu tragediju da suprug i otac porodice digne ruku na sebe pre nešto manje od godinu dana …

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe >>>

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button