Kultura

Izložba dečjih radova

Izložba dečijih radova nastalih u okviru likovnih radionica biće otvorena danas od 19 sati u Galeriji Kulturnog centra Zlatibor. Radovi će biti izloženi do 18. novembra svakog radnog dana od 10 do 19 sati.

U prostorijama Kulturnog centra na Zlatiboru, u saradnji sa Bibliotekom „LJubiša R. Đenić“ iz Čajetine, Turističkom organizacijom Zlatibor, Inovacionim biznis centrom Zlatibor i O.Š. „Dimitrije Tucović“, organizovane su likovne radionice „Ilustracija omiljene knjige“ i „Novembarski eksponat“.

Na radionicama su učestvovali učenici O.Š. „Dimitrije Tucović“, podeljeni u 2 grupe prema uzrastu. Radionice su vodile bibliotekarka Nevena Šopalović i umetnica Andrijana Andrijašević.

Učenici su imali priliku da nauče nešto iz bibliotečke delatnosti i osnovnih likovnih pojmova. Kroz prijatnu radnu atmosferu i uložen trud, nastali su mnogi interesantni radovi koji će biti izloženi u Galeriji Kulturnog centra.Deca su sa velikim entuzijazmom učestvovala u radionici i izrazila su želju da ponovo budu gosti Biblioteke i Kulturnog centra Zlatibor.

Njihovi radovi će biti izloženi u Galeriji Kulturnog centra Zlatibor do 18. novembra svakog radnog dana, od 10 do 17 časova.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pogledajte i
Close
Back to top button