Društvo

Iznajmite elektromobil i uživajte na Zlatnoj planini (VIDEO)

Kako su električna vozila sve popularnija, a njihova potražnja raste iz dana u dan očekivano je da ih ima na dohvatu ruke na najposećenijoj srpskoj planini – Zlatiboru. Modelom ZhiDou možete da prokrstarite Zlatnom planinom na najlepši način bez buke, zagađenja uz jedinstveni osećaj vožnje na struju.

Sve studije ukazuju na to da će vozila sa unutrašnjim sagorevanjem u velikoj meri biti zamenjena električnim vozilima, kažu ljudi koji prate razvoj i tendenciju širenja upotrebe električnih automobila.

„Ukoliko do sada niste imali priliku da probate kako izgleda vožnja jednim ovakvim vozilom, sada imate priliku da iznajmite jedan takav po promotivnoj ceni i sa njim vidite sve lepote Zlatibora i okoline“, kažu u kompaniji Pane AG koja je na tržište Srbije i ponudila model Zhidou D2S.

Turisticka organizacija Zlatibora u saradnji sa firmom koja se bavi iznajmljivanjem elektricnih vozila “Vozim na struju rent-a-car” pokrenula je projekat pod nazivom: “Pokreni zelenu turu”.

„U želji da Zlatibor osetite na pravi način, a da pri tome zaštitimo životnu sredinu preporuka opštine Čajetina je da koristite upravo ovo, ekološki prihvatljivo vozilo. Uz najam vozila, dobijate i besplatne ulaznice za razne lokalitete koji ce vas sigurno očarati“, kažu ovi ljubazni domaćini.

“Pokreni zelenu turu” nudi vam dve rute:

1.     Zlatbor, El Paso, Ljubis, Vodopad Gostilje, staro selo Sirogojno, Stopica pecina, Zlatibor

2.     Zlatibor, Mokra Gora-Drvengrad, Sarganska osmica muzej, Crkva Sv. Jovana Krstitelja-Vitasi stanica, Zlatibor

Sve informacije mozete dobiti na info pultu Turističke organizacije Zlatibor ili na telefone 031/841646, 065/2288239

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button