Društvo

Januarski broj elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je januarsko izdanje svojih Elektronskih novina. Trinaesto po redu, ovo izdanje donosi pregršt zanimljivih i interesantnih priča iz zlatiborskog turizma.

U januarskom broju čitaocima se kroz uvodnik obraća direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović, koji govori o postignućima zlatiborskog turizma uprkos epidemiološki složenoj situaciji.

Zlatibor odlikuje početak godine za nezaborav. Izuzetno posećeni praznični koncerti, dečja manifestacija “Zlatofest“ , sjajni rezultati “Gold gondole“, otvaranje ski-sezone na Torniku i druga značajna dešavanja koja možete pročitati u ovom izdanju elektronskog časopisa.

Nakon serije velikih novogodišnjih koncerata na Kraljevom trgu na početku zimske sezone koja beleži nove rekorde u posećenosti i uspešnosti turističke privrede “zlatne planine“, u tradicionalnom duhu slavlja i saborovanja organizovan je doček srpske Nove godine u zlatiborskom selu Jablanica.

Januarsko izdanje sumira događaje koji su tokom proteklog perioda obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru, u okviru neizostavnih manifestacija na Kraljevom trgu, srcu Zlatibora, veliku pažnju je privukla i manifestacija za najmlađe “Zlatofest” koja je održana u prisustvu velikog broja mališana, pa i odraslih s njima. Sa ciljem da se zainteresovani dečaci i devojčice, svako ko želi da učestvuje, uz aktivnosti i animatore dobro zabave, provedu, takmiče, druže i ponešto nauče.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o novom multifunkcionalnom zdanju, Kulturnom centru Zlatibor, koji je udahnuo nove vrednosti Zlatiboru.

Još jedna od interesantnih priča januarskog broja je i priča o mladom šefu kuhinje zlatiborskog hotela “Mona” , Slobodanu Antoniću, koji je u svojoj 32. godini stekao priznanje “Ambasador dobre usluge“, svojevrsni “Oskar“ među hotelijerima.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o raskošnoj trpezi tradicije u restoranu “Gozba”. Kao i usponu “Turističko – rekreativnog kompleksa Zlatibor” ka najvišim hotelskim normama.

Elekstronske novine Turističke organizacije Niš

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button