DogađajiTurizam

Majsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina.

Majski broj otvara uvodnik Ljubivoja Ršumovića, književnika i pesnika, dečijeg pisca, autora dečijih emisija koji je rođen u zlatiborskom selu LJubišu.

Tema broja donosi priču o novim poduhvatima za turističku budućnost Zlatibora. U godini jubileja nastavljaju se značajna ulaganja opštine Čajetina koja je već donela vredne projekte i sve bolju posećenost “zlatne planine”. Predstavljeni su planovi koji će obeležiti vreme pred nama, a tu je i priča o ulaganju opštine u poslovni objekat “KJP Zlatibor”, u korist turista i meštana.

Majski broj sumira događaje koji su tokom proteklih mesec dana obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Praznični dani doneli su nove rekorde u posećenosti, završen je i drugi međunarodni turnir “Zlatibor kup” na kome se nadmetalo preko 1 500 mladih.  Na najposećanijoj planini Srbije je boravio ambasador Rusije, prilikom čega je dogovoreno otvaranje Kancelarije Turističke organizacije Zlatibor u Moskvi.

Novo izdanje novina predstavlja luksuz i udobnost apartmanskog kompleksa  „Titove vile Zlatibor“ – živopisno mesto prožeto istorijom, dok zalogaji Zlatibora donose priču o vrhunskim sirevima degustacionog centra „Zlatne rudine“.

Kako je Zlatibor izgledao davne 1962. godine predstavljeno je u odeljku “iz prošlosti Zlatibora”.

Pročitajte novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button