Politika

Milan Stamatović u poseti Negotinu

"Zdrava Srbija" samostalno na izbore

Predsednik „Zdrave Srbije“ Milan Stamatović boravio je u Negotinu sa svojim kandidatima sa izborne liste, u ime svih 60 lokalnih odbora iz cele Srbije kako bi pružali podršku uoči opštinskih izbora koji se održavaju u nedelju.

 

„Naši slavni preci, među njima i moj predak Stanoje Stamatović Glavaš, čija je bratanica bila udata za Hajduk-Veljka Petrovića, borili su se za oslobođenje od Turaka, a mi se danas borimo za zdravu i još zdraviju Srbiju, za pristojan život, za mlade da imaju posla u svojoj zemlji, da mogu za sebe i svoju porodicu da obezbede uslove života dostojne čoveka 21. veka, kao i za one najstarije, da mogu da uživaju u „trećem dobu“ nakon godina napornog rada , izjavio je predsednik Zdrave Srbije, Milan Stamatović prilikom posete Negotinu, gde je boravio da bi kandidatima svoje izborne liste, u ime svih 60 lokalnih odbora iz cele Srbije, dao podršku, uoči opštinskih izbora koji se održavaju u nedelju“.

Stamatović je rekao da je baš junačku „Hajduk-Veljkovu Krajinu“ izabrao kao mesto odakle obaveštava Srbiju da će Zdrava Srbija, na proleće, izaći samostalno na predstojeće izbore.

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button