Некатегоризовано

Muzičko veče uz Jellenu i La Campanella bend

Na desetine hiljada turista koji svoj letnji odmor provode na Zlatiboru svakodnevno uživa u bogatom programu Kulturnog leta.

Zlatiborska publika je u nedelju veče, 30. jula imala priliku da se na Kraljevom trgu zabavi uz sjajnu muziku Jellene Lalović i La Campanella benda. Uprkos slaboj kiši, plato trga ispred letnje pozornice bio je prepun ljubitelja dobre muzike. Dva sata muzičkog programa, skoro 40 otpevanih hitova i sjajna energija na bini pretvorili su ovo kišno veče u pravu žurku na otvorenom.

Foto: TO Zlatibor

Jellena je svojim raskošnim glasom i pesmama „Svetica“ i „La pijanista“ razgalila publiku već na početku koncerta. Dalje su se ređale numere „Postepeno“, „A ti si lep“, „Plakaćeš ko žena“, „Neće grom“ . Pored svojih proslavljenih hitova, Jellena je zapevala i dobro pozante numere svojih koleginica, pa je tako publika uživala u pesmama Nine Badrić, Jelene Rozge, Lepe Brene, Goce Tržan, Severine i mnogih drugih. Pored Jelleninog energičnog nastupa zlatiborsku publiku oduševio je i nastup La Campanella benda.

Foto: TO Zlatibor

Dejan Stojiljković, frontmen benda,  otpevao je pesme „Perspektiva“ i „Ti si mi u mislima“, dok su u duetu otpelavi hitove „Uno momento“ i „Jorgovani“. Publika je posebno uživala u nešto bržem ritmu koji je usledio pred kraj koncerta, kada su Jellena i La Campanella bend izveli „Čajorije šukarije“, „Nišku banju“ i „Vrtlog“. Za sam kraj koncerta Jellena je, na zadovoljstvo publike,  drugi put otpevala pesmu „A ti si lep“, koja je jedan od njenih najvećih hitova.

Foto: TO Zlatibor

Goste Zlatibora nastavak programa Kulturnog leta očekuje već u ponedeljak, 31. jula, kada će na Kraljevom trgu od 19.00 časova najpre biti održana dečija predstava „Surfi surf“, a zatim od 20.30 časova i koncert Uroša Dojčinovića.

Podsećamo da je sve informacije o dnevnim dešavanjima na Zlatiboru i okolini moguće pratiti na veb aplikaciji zlatibor.live.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pogledajte i
Close
Back to top button