Društvo

Novogodišnja noć na Zlatiboru ispunila očekivanja

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor su još jednom odličnom organizacijom, opravdali poverenje turista za novogodišnji koncert na Kraljevom trgu, gde su posetioci imali priliku da zaista uživaju tokom nastupa Danice Crnogorčević uz pratnju muzičkog ansambla „Fenečki biseri“ i grupe „Beogradski sindikat“.

Uz baklje i vatromete na prepunom Kraljevom trgu, pevalo se u glas duhovna i etno muzika kao i hitovi hip hopa, a u prvim minutima Nove godine zaigralo se uz zvuke trube orkestra Dejana Jevđića. Tačno u ponoć organizatori su iznad Kraljevog trga priredili veličanstven vatromet.

Program novogodišnjih koncerata nastaviće se „reprizom“ dočeka Nove godine na Kraljevom trgu 01.01.2023. sa početkom u 21 čas kada nastupa popularna grupa „Lexington Band“ i poznata estradna umetnica Indira Radić. Oko 50 000 turista odabralo je Zlatibor za mesto provoda i odmora u toku novogodišnjih praznika, a pored koncerta na trgu mnoga poznata imena estrade nastupaju u renomiranim klubovima, hotelima i ostalim ugostiteljskim objektima na Zlatiboru.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button