Turizam

Novogodišnji praznici na Zlatiboru uz mnoštvo popularnih izvođača

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor po tradiciji s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na najposećenijoj planini Srbije.

Zlatiborski doček Nove godine uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje s poznatim izvođačima na Kraljevom trgu uvek okuplja hiljade posetilaca. Tako je za doček 2024. godine i najbolji provod u novogodišnjoj noći na Zlatiboru ustanovljen raznovrstan program u vidu tri koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom za sve ukuse.

Novogodišnji program na Kraljevom trgu počinje već u četvrtak 28. decembra u 16 časova, kada će biti organizovan jedinstveni zabavni program, podela novogodišnjih paketića za svu decu sa teritorije opština Čajetina (zaključno sa četvrtim razredom osnovnih škola). Najmlađa publika će imati priliku da uživa u koncertu Leontine i dečijeg hora “Čarolija”.

Novogodišnju noć uveličaće koncert jednog od najpopularnijih muzičkih izvođača Saše Matića

U noći dočeka tačno u ponoć biće priređen vatromet, kada je i koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri Nove 2024. na Kraljevom trgu obeležava nastup popularne grupe „Magla bend’’. Oba koncerta ovde počinju u 21 čas. Dobro poznata imena muzičke scene koja će nastupati na Zlatiboru obećavaju ovde još jednu Novu godinu za pamćenje.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremili su veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod.

  • Hotel “Zlatibor Mountain Resort & Spa” prirediće koncert Jelene Kostov kao i Petra Mitića.
  • Gosti „Grand & Sky hotel Tornik“ novogodišnje veče provode uz “CHEGI & Braća Bluz Bend”, dok je ovde 1. januara Seka Aleksić i orkestar Aleksandra Sofronijevića.
  • U hotelu „Mona“ u novogodišnjoj noći gosti će uživati u nastupu Alekse Perovića.
  • Hotel „Palisad“ je 31. decembra organizovao nastup Željka Šašića, dok je ovde 1. januara “Luna bend”.
  • U „Pjević Event centru“ gosti dočekuju Novu godinu uz Svetlanu Cecu Ražnatović, dok će 1. januara imati priliku da ovde uživaju uz nastup Baje Malog Knindže.

Mnogobrojni restorani i kafići u turističkom centru Zlatibora priremili su dnevne i večernje žurke. Restorani: „Titova vila“, „Grand”, „Miris Dunja“, „Casa De Vinos“, „Konoba Akustik“,„Koliba kod Milunke“, „Mitrovića konoba”, „Gostiljska vrela”, „Avantura Caffe & Restaurant” „Amphora“, „Maša“, „Bakrač“, „Perun“ imaće, pored raznovrsne gastronomske ponude, i bogat muzički program. U restoranu „L`equipe Montange Zlatibor“ gosti će biti u prilici da tokom novogodišnjih praznika ovde uživaju u nastupu DŽejle Ramović, Mirze Selimović i Ive Bojanović kao i “Reforma benda”. Gosti „Grand Irish pub“-a će novogodišnju noć provesti uz Bojana Jevtića i “Silver bend”, dok u klubu „Vendome“ tokom novogodišnjih praznika gostuju Sloba Radanović, Barbara Bobak, Andreana Čekić i Elma Sinanović. Klub „Alibi“ će ugostiti Vojaža, Biljanu Grujić, Đorđa Nestu, Jovanu Matijević, Miloša Živkovića, Ivu Bojanović, Jocu Stefanović i druge… Ostali kafići i gastro barovi („Zlatiborska pivnica”, „Mont”, „Central Inn”, „Gondola gastro bar”…) takođe su pripremili muzičke sadržaja kojima gosti mogu upotpuniti boravak na Zlatiboru tokom praznika.

Većina objekata će tada, pored dobre muzike, u okviru cene ponuditi i vrhunsko posluženje, od specijaliteta našeg kraja i svetskih jela do biranih pića i poslastica.

Dobar provod Vas neće zaobići ma gde ovde bili. Dobrodošli na Zlatibor!

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button