Društvo

Održana poslednja sednica Skupština opštine Čajetina u ovoj godini

Na poslednjoj sednici održanoj danas usvojeni su planovi i programi sa finansijskim planovima javnih preduzeća i ustanova opštine Čajetina.

„Danas smo usvojili planove i programe sa finansijskim planovima javnih preduzeća i ustanova sa teritorije opštine Čajetina. Izvršeno je i otuđenje zemljišta na osnovu ispravke granica za tri katastarske parcele. Na osnovu ranije raspisanog konkursa i jedne prespele prijave, za direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina, imenovan je Milomir Tucović iz Čajetine. Skupština je bila izuzetno efikasna, kao i sve prethodne tokom ove godine, i zahvalio sam se svim odbornicima na efikasnom radu Skupštine, jer ove godine smo usvojili veliki broj značajnih odluka, rešenja i zaključaka, čime je stvoren pozitivan ambijent za privlačenje investitora i dalji razvoj čitave naše opštine“, rekao je predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić nakon poslednje ovogodišnje skupštinske sednice

Koristim ovu priliku da građanima opštine Čajetina poželim srećne božićne i novogodišnje praznike, puno zdravlja, sreće i uspeha u narednoj 2022. godini u nadi da će biti bolja od prethodne, zaključio je Đurić.

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button