Društvo

Otvoren nov Maxi supermarket na Zlatiboru

Poznati turistički centar dobio još jednu moderno uređenu prodavnicu

Svečanim otvaranjem novog, trećeg po redu Maxi supermarketa na Zlatiboru proverena i kvalitetna nabavka danas je postala još dostupnija meštanima i posetiocima ovog mnogima omiljenog izletišta.

Novi objekat smešten je u ulici Andrije Jevremovića bb, nov Maxi dočekao je kupce sa širokom ponudom proizvoda kreiranom tako da odgovori na potrebe svakog člana domaćinstva.

U savremeno uređenom enterijeru nove prodavnice kupcima je na raspolaganju raznovrsan asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, sa posebnim akcentom na bogatu ponudu svežeg voća i povrća, kao i ukusnih peciva Maxi pekare. Potrošači mogu uživati i u širokoj ponudi proizvoda privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“, koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku u svakom trenutku.

Uz svakodnevnu asistenciju ljubaznog osoblja, iskustvu prijatne kupovine doprinosi i mogućnost brzog plaćanja na tri klasične i dve samouslužne kase.

Otvaranjem još jednog Maxi supermarketa na Zlatiboru, kompanija Delez Srbija obezbedila je stanovnicima i posetiocima ovog planinskog odmarališta još jedno mesto na kom mogu uživati u nabavci po najvišim standardima.

 

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button