Turizam

Prednovogodišnje izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Decembar je mesec sumiranja ostvarenih rezultata i postignutih uspeha tokom protekle godine. Na kraju ove 2023. Turistička organizacija Zlatibor ima čime da se pohvali.

Najprestižnija nagrada u oblasti turizma „Turistički cvet“ došla je u ruke Zlatiboraca kao kruna uspeha, truda i predanog rada.

Decembarsko izdanje Elektronskih novina sa pričom o velikim zlatiborskim uspesima otvara Uvodnik direktora Turističke organizacije Zlatibor Vladimira Živanovića.

Tema broja su predstojeći novogodišnji praznici i aktivnosti koje turiste Zlatibora očekuju u toku predstojeće zimske sezone na „zlatnoj“ planini. Neizostavni deo novina je tekst o nedavno održanoj prezentaciji projekta „Novi Zlatibor – vizija budućnosti“.

Decembarsko izdanje upotpunjuje priča o jednoj od najvećih smotri folklornih ansamabala, 12. po redu Međunarodnom festivalu veterana folklora. Rubrika „Zlatiborom ovih dana“ sumira aktivnosti Turističke organizacije i dešavanja na Zlatiboru koja su obeležila prethodni period. U delu posvećenom smeštaju i gastronomiji predstavljena je Vila – kafanica „Breg“, a tu je i neizostavna priča iz prošlosti Zlatibora.

Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor možete pogledati ovde

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button