Turizam

Vinska „Fiesta“ u Vip Casa Club-u na Zlatiboru

U subotu, 3. septembra održana je manifestacija za ljubitelje vina „Fiesta“ na Zlatiboru, u organizaciji Vip Casa Club-a.

Gosti su imali jedinstvenu priliku da degustiraju autentična vina iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Hrvatske, ali i da uživaju u drugim pićima i lokalnim specijalitetima. Tema manifestacije su bile zlatne šezdesete.

Ova jedinstvena manifestacija se tradicionalno održava već pet godina zaredom u prijatnom ambijentu Vip Casa Club-a. Duž ulice ovog apartmanskog kompleksa na jednom mestu su se našle arome iz čak 33 vinarije, kao i ponuda iz devet destilerija i pet kraft pivara.

Pored toga, su predstavljeni i lokalni proizvođači sireva i suhomesnatih proizvoda i bogata gastronomska ponuda  restorana „Casa de Vinos“. Dok su u okviru „Fieste“ ljubitelji pravog planinskog doživljaja mogli da se informišu o sadržajnoj turističkoj ponudi Zlatibora, kao i nezaobilaznoj atrakciji Gold gondoli.

Posetioci su uživali na svežem planinskom vazduhu uz piće po izboru, druženje i zabavu koja je tekla uz najpoznatije muzičke hitove koji su obeležili decenije za nama.

Foto: TO Zlatibor

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button