Društvo

Predstavnici ruskog turoperatora „Pegas Turistik“ u poseti Zlatiboru

Zlatibor je već godinama unazad lider turizma Srbije i jedna od najposećenijih destinacija regiona. Da su svetski turoperatori zainteresovani za turističku ponudu planine govori i podatak da su predstavnici velikog ruskog turoperatora „Pegas turistik“ u okviru svoje info ture po Srbiji boravili i na Zlatiboru. U okviru dvodnevnog obilaska najposećenijeg planinskog centra Srbije, predstavnici jednog od najvećih ruskih organizatora putovanja upoznali su se sa turističkim potencijalima planine, atrakcijama i sadržajima kojima Zlatibor raspolaže.

Turistička organizacija Zlatibor je za goste iz Rusije  organizovala prezentaciju kojom su se upoznali sa najvažnijim informacijama o destinaciji. Turistički radnici iz Rusije bili su prijatno iznenađeni činjenicom da je Zlatibor destinacija koja je atraktivna za posetu tokom cele godine i da raspolaže podjednako kvalitetnom ponudom kako za porodični odmor, tako i za poslovne posete, ljubitelje prirode i adrenalinskih sadržaja. Dvadeset predstavnika „Pegas turistik“ agencije imali su vremena da prošetaju centrom Zlatibora, upoznaju se sa novootvorenom „zlatnom“ gondolom i obiđu nekoliko zlatiborskih hotela kako bi se uverili u kvalitet ugostiteljskih usluga.

„Pegas turistik“ je jedan od najvećih organizatora putovanja u Rusiji koji ima predstavništva u više od 50 gradova Rusije, Ukrajine i Belorusije, a organizuje putovanja po celom svetu. Agencija organizuje individualna i grupna putovanja, ali i sportske, korporativne i VIP ture na globalnom nivou.

Predstavnici „Pegas turistik“ agencije u Srbiji borave u organizaciji domaće agencije „Kontiki“. O ozbiljnim namerama za saradnju sa turističkom industrijom Zlatibora najbolje govori činjenica da će u narednih sedam dana na Zlatiboru boraviti i predstavnici subagentskih agencija koje sarađuju sa veliki „Pegas turistik“- om.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button