Turizam

Predstavnici turističke privrede iz Jermenije u poseti Zlatiboru

Predstavnici turističke privrede iz Jermenije boravili su na Zlatiboru od nedelje 31. marta do utorka 2. aprila, u okviru njihove posete našoj zemlji koju je organizovala Turistička organizacije Srbije. Tom prilikom su uživali u doživljaju najposećenije planine Srbije, uz podršku Turističke organizacije Zlatibor.

Osim što su imali priliku da istraže bogatu ponudu hotela na ovom području i upoznaju simbole Zlatibora na Kraljevom trgu, drugog dana njihovog boravka održan je i u produktivan B2B sastanak sa hotelijerima. Organizovana poseta pojedinim hotelima omogućila im je da se uvere u visok kvalitet ponude zlatiborskih hotelskih kapaciteta, dok su na B2B sastancima razmenili kontakte, iskustva u turističkoj industriji, istovremeno otvarajući nove perspektive za buduće poslovne poduhvate.

„Relax Travel“, „Sofya Tour“, „GM Travel“, „Viva Armenia“ i drugi predstavnici turističkih agencija iz Jermenije izrazili su zahvalnost na gostoprimstvu kao i želju da uvrste turističku ponudu Srbije u svoje programe. Tom prilikom su istakli da Zlatibor poseduje izvrsne potencijale za turizam koji će ih sigurno ponovo dovesti na najposećeniju planinu Srbije.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button