DruštvoTurizam

Gondolin branč u vazduhu osvojio posetioce Sajma

Digitalizacija Srbije kao turističke destinacije, bezgotovinsko plaćanje kod rezervacije turističkih sadržaja i koji su izazovi kako bi se pospešila onlajn prodaja, bile su neke od tema na panel diskusiji „Online plaćanje u turizmu – trendovi i izazovi“ u okviru 44. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, a u organizaciji kompanije Visit Online.

Zlatiborska Gold gondola je ovaj poslovni susret predstavnika turizma, resornog ministarstva i bankarstva obogatila keteringom koji je sadržao postavku branča u vazduhu i romantičnog putovanja.

Učesnici panela i posetioci su mogli da osete ukus jestvog suvenira branča u vazduhu i dožive duh tradicije degustirajući pršutu, slaninu, kulen, domaću pitu i sir koje su napravili lokalni proizvođači iz zlatiborskih sela.

Foto: Gold gondola

Uz ovaj raznovrstan planinski obrok posluženi su domaća rakija, sokovi i voda, a na bogatoj trpezi našle su se slatki zalogaji iz romantičnog putovanja – praline, voće i šampanjac. Pored izvrsnog ukusa i velikog izbora specijaliteta, na goste je poseban utisak ostavila sama postavka trpeze koja je dekorisana na takav način da je spojila tradicionalno i moderno što najbolje predstavlja ponudu Gold gondole namenjenu potrebama savremenog turiste.

Foto: Gold gondola

O trenutnom stanju vezanom za online plaćanje u Srbiji i regionu i rešenjima za unapređenje govorili su predstavnica Ministrstva turizma i omladine Dunja Đenić, predstavnk Narodne banke Srbije Aleksandar Stanojević, predstavnik Banke Inteze ad Miloš Lazarević, direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović, Emir Dizdarević iz WSPAY, Franko Radoš predstavnik Valamar Riviere dd i Milan Gambiroža iz LedPay.

Bezgotovinsko plaćanje je budućnost koja je sve bliža, a ovaj vid plaćanja će dodatno pojednostaviti i ubrzati procese usluge u turizmu naročito kod kupovine karata za lokalitete i turističke atrakcije kao što je Gold gondola, zaključak je panel diskusije.

Foto: Gold gondola

O karakteristikama gondole, novim uslugama i sadržajima na trasi posetioci će moći da saznaju više na Beogradskom sajmu do nedelje 26. februara u hali 4.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button