Društvo

PROMO CENA! Vožnja elektromobilom i obilazak atraktivnih lokacija na Zlatiboru (VIDEO)

Iskoristite praznične dane, lepo vreme i istražite Zlatibor na zanimljiv način – vožnjom elektromobila. Modelom Zhidou možete da krstarite Zlatnom planinom po promo ceni uz divan osećaj da upravo tom vožnjom čuvate ovu našu planinsku lepoticu.

Bez buke, zagađenja uz jedinstveni osećaj vožnje na struju – upoznajte najposećeniju turističku destinaciju u Srbiji – Zlatibor i otkrijte šta je to u njemu čarobno što privlaći sve veći broj turita da svoj mir pronađu upravo ovde.

„Ukoliko do sada niste vozili elektromobil sada je prava prilika za to, jer jedan takav po promotivnoj ceni čeka upravo Vas. Zlatibor i okolina na dohvatu su ruke, zgrabite ga“, kažu uz osmeh u kompaniji Pane AG koja je na tržište Srbije donela model Zhidou D2S.

Turisticka organizacija Zlatibora u saradnji sa uvoznikom električnih vozila Pane AG Beograd “Vozim na struju rent-a-car” ponudila je “Pokreni zelenu turu”.

„U želji da Zlatibor osetite na pravi način, a da pri tome zaštitimo životnu sredinu preporuka opštine Čajetina je da koristite upravo ovo, ekološki prihvatljivo vozilo. Uz najam vozila, dobijate i besplatne ulaznice za razne lokalitete koji ce vas sigurno očarati“, kažu ovi ljubazni domaćini.

Zhidou na Zlatiboru: Foto: TOZ

“Pokreni zelenu turu” nudi vam dve rute:

     1. Zlatbor, El Paso, Ljubis, Vodopad Gostilje, staro selo Sirogojno, Stopica pecina, Zlatibor

     2. Zlatibor, Mokra Gora-Drvengrad, Sarganska osmica muzej, Crkva Sv. Jovana Krstitelja-Vitasi stanica, Zlatibor

Sve informacije mozete dobiti na info pultu Turističke organizacije Zlatibor ili na telefone 031/841646, 065/2288239

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button