Kultura

Spektakularan nastup Arena benda na Kraljevom trgu

Posle nesvakidašnjeg spota koji je, u februaru ove godine, za svoju poznatu numeru „Ti si me spasila“ Arena bend snimio na predivnim i nepristupačnim predelima Zlatibora, 9. avgusta na Kraljevom trgu gosti Zlatibora imali su priliku da ovaj sjajni muzički sastav čuju uživo.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Nastup je počeo pomenutom autorskom numerom i u trajanju od dva sata, dobrom svirkom i prepoznatljivom energijom, ovaj mladi bend je priredio odličnu atmosferu i nezaboravan provod. Snažan utisak su ostavile obrade pesama poznatih pevača i muzičkih grupa sa naših prostora, kao i umeće samih muzičara koji su ovo veče svirali nekoliko muzičkih žanrova- rok, pop, dens i narodnu muziku.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Među pesmama na repertoaru našli su se poznati hitovi Dina Merlina, Bijelog Dugmeta, Zdravka Čolića kao i Aca Pejovića, Željka Joksimovića, Tropiko benda i drugih, koje je „Arena“ izvela na uzbudljiv način, a prisutna publika je, bez obzira na starosno doba, sve vreme pevala i sjajno se provodila. Fantastičan scenski nastup sa dosta efekata upotpunjen je i autorskim numerama „Dođi“, „Na pola puta“, „Gledaš me“ koje su izazvale pravo oduševljenje publike i pozitivne impresije.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Arena bend je osnovan 2012. godine u Čačku. Ovim talentovanim mladim momcima želja je bila da naprave nešto drugačije i da se kroz rad na autorskim pesmama istaknu i ostave svoj trag u svetu muzike.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Sledeće muzičko dešavanje na Kraljevom trgu biće nastup muzičkog sastava „Z Quartet“, 10. avgusta sa početkom u 21.00.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button