Hoteli

Svi putevi vode do oaze odmora – Hotel Agape Zlatibor

Pogled koji pleni i odmor kakav ste sanjali

Na ulasku u turističko naselje na Zlatiboru sačekaće vas Hotel Agape bogatog sadržaja, primamljivog koncepta koji okuplja veliki broj putnika iz cele zemlje i regiona, koji vole dobru uslugu i udoban smeštaj. Vaše mesto na Zlatiboru kome ćete se uvek vraćati, gde ćete uživati sa svojim najdražima i imati utisak da ste u poseti kod starih prijatelja.

Hotel Agape je na samo desetak minuta laganog hoda od prepoznatljivog zlatiborskog jezera i centra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AGAPE Zlatibor (@agape.zlatibor)

Za potpuno uživanje za sve goste hotela, na raspolaganju su različite vrste smeštajnih jedinica koje će zadovoljiti različite ukuse, zatim pansionski restoran, kafe bar, igraonica za decu uzrasta do sedam godina i Wellness & Spa centar.

Smeštajne jedinice su jednokrevetne, dvokrevetnekomfort i porodične sobe, kao i apartmani sa i bez kuhinje. Buđenje uz cvrkut ptica i miris borova, biće dovoljni razlozi da za svoj odmor odaberete baš hotel Agape, ali i rado mu se vraćati.

Prva jutarnja kafa ili piće za kraj ispunjenog dana uz lagani obrok i desert na jednoj od najlepših terasa na Zlatiboru upotpuniće celokupan doživljaj i još jednom Vas podsetiti zašto obožavate Zlatibor.
Ono što je svakako nezaobilazno na svakom odmoru je vreme provedeno u Wellnes & SPA centru koji će Vam omogućiti da planinsku relaksaciju u potpunosti zaokružite.
HOTEL AGAPE Zlatibor
Na raspolaganju su slana soba, finska sauna, bazen sa đakuzijem, tepidarijumi, „knajp“ kadice za masažu stopala i sobe za masažu.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button