Sport

“TIN VOLEJ” odbojkaški kamp na Zlatiboru, III smena od 15. jula (FOTO)

„TIN VOLEJ” odbojkaški kamp održava se drugu godinu zaredom na Zlatiboru, u periodu od 1. do 22. jula a učestvuje po 90 polaznika svih uzrasnih kategorija. Treća smena, od 15. do 22. jula, okuplja 40 starijih učesnika koji žele da napreduju po pozicijama na kojima već igraju.

Glavni „krivci” što ovako nešto postoji su nekadašnje zlatne reprezentativke naše zemlje Tijana Malešević i Nataša Krsmanović. One su 2020. godine došle na ideju da svoje veliko odbojkaško znanje i iskustvo, uz pomoć trenera i saigračica sa kojima su sarađivale, prenesu na sve one mlade koji su željni učenja i u njima vide svoje idole, a u odbojci sport kojim bi voleli da se bave.

Foto: goldgondola.rs

Odbojkaški kamp „TIN VOLEJ” se za kratko vreme daleko pročuo

Dok su u početku Tijana i Nataša (TIN), išle širom Srbije i prezentovale svoj projekat, sada se već zna da je svaki početak jula predviđen da se na najlepšoj srpskoj planini okupe dečaci i devojčice koji se sami prijavljuju za rad protkan druženjem mladih iz svih krajeva Srbije, ali i inostranstva.

Za kamp vlada veliko interesovanje, kako mladih iz zemlje, tako i iz inostranstva, jer pruža inovativni pristup treniranju i dijagnostici trenutnog nivoa odbojkaške tehnike i telesnog statusa svakog polaznika.

Foto: goldgondola.rs

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button