Turizam

ТО Zlatibor objavila je septembarski broj Elektronskih novina

Izdanje koje sumira rezultate protekle letnje sezone i na jednom mestu objedinjuje najvažnije aktuelnosti zlatiborskog turizma tokom letnjih meseci otvara uvodnik Arsena Đurića, predsednika Skupštine opštine Čajetina i dobitnika specijalnog priznanja za doprinos razvoju turizma.

Pored teme broja koja se odnosi na uspešnu letnju sezonu koja je za nama i ostvarene turitičke rezultate, važno mesto u septembarskom broju zauzima priča o nedavno održanoj svečanoj akademiji i obeležavanju jubileja, 130 godina organizovanog turizma Zlatibora.

Čitaoci septembarskog izdanja mogu pročitati sve o Međunarodnom festivalu sportskog filma, koji je 12. put za redom održan na Zlatiboru, videti kako je izgledao prvi „Dan japanske kulture“ organizovan na „zlatnoj“ planini, pročitati informacije o propagandnim aktivnostima Turističke organizacije Zlatibor koje su sprovedene u proteklom periodu.

Novi broj predstavlja Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor, koji je nedavnim renoviranjem dobio novo ruho i postao savremen i modreno opremljen, multufunkcionalni objekat. U okviru rubrike „Zalogaji Zlatibora“ čitaoci se mogu upoznati sa specifičnom i nesvakidašnjom ponudom i ambijentom sportskog paba, koji posluje u oviru Turističko-rekreativnog kompleksa Zlatibor.

Septembarsko izdanje zatvara interesantna priča iz istorije Zlatibora, priča o Dragomiru Vuksanoviću, neimaru turističkog razvoja.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button