Društvo

Turistička organizacija Zlatibor objavila je sedmo po redu izdanje Elektronskih novina

Tema julskog broja elektronskog časopisa je „Zlatiborsko kulturno leto“ i bogat program koncerata, predstava, manifestacija i događaja u kojima će tokom čitavog leta moći da uživaju brojni gosti Zlatibora. Program manifestacija i kulturnih dešavanja najavljuju predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović, a Vlado Georgiev za elektronske novine sumira utiske sa nedavno održanog koncerta na Kraljevom trgu.

Sedmo izdanje novina svojim toplim rečima upotpunio je LJubivoje Ršumović, koji se čitaocima obratio u uvodniku.

Novi broj novina donosi zanimljivu priču o planinarenju na Zlatiboru. Čitaoci imaju priliku da saznaju zašto je Zlatibor idealan za iskusne planinare, ali i za početnike rekreativce koji žele planinu da upoznaju kroz lagane šetnje okolnim vrhovima i obeleženim stazama.

U julskom broju predstavljeni su Specijalna bolnica „Čigota“, a ljubitelji dobrog zalogaja uživaće u tekstu o restoranu „Zlatni bor“.

Interesantna priča iz istorije zlatiborskog turizma i zanimljivi tekstovi iz rubrike „Zlatiborom ovih dana“ upotpunjuju i ovo izdanje Elektronskih novina.

Preuzmite ovde: Elektrosnke novine Turisticke organizacije Zlatibor jul 2021

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button