DogađajiHranaTurizam

UNIVEREXPORT stigao na Zlatibor. Kupci dočekani poklonima (FOTO+VIDEO)

Univerexport je otvorio svoj prvi maloprodajni objekat na Zlatiboru na adresi Krfska 7, koji je inače 193. po redu objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, poklon paketi za prvih 100 potrošača, poklon ulaznice za zip line u Avantura parku za drugih 100 potrošača,  kao i poklon cegeri za trećih 100 potrošača. Pored toga i svaka 50. kupovina na dan otvaranja bila je gratis.

Takođe, od danas do 24. avgusta potrošače očekuje i specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu na Zlatiboru.

Otvaranje objekta, najviše je obradovalo kupce koji su se i pre samog otvaranja našli ispred objekta. Ipak, prvi kupac bila je baka iz Novog Sada Sofija Milivojev.

„Dolazim na Zlatibor svake godine i svaki novi market nam znači“, kazala je za Zlatiborske Vesti.

Objekat se prostire na preko 530 kvadrata prodajnog prostora, a potrošačima je na
raspolaganju preko 7800 artikala. Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahteve tržišta.

„Ono na šta je kompanija Univerexport posebno ponosna jeste to što će lokalno stanovništvo, ali i veliki broj turista koji posećuju Zlatibor, od sada imati priliku da se upoznaju sa širokim asortimanom proizvoda iz sopstvene proizvodnje kompanije. To su Bačka mesni
delikatesi i sveže meso koje od farme do police stiže za svega 48 sati bez zamrzavanja.

Deo bogate lične proizvodnje su i organski Organa proizvodi sa njive u Liparu, kao i pršut i vino Vučurević. Širini ponude doprinose i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta. Brendovi iz lične proizvodnje, ali Univerexport robne marke, stekli su izuzetno poverenje potrošača, a od sada su dostupni i građanima i posetiocima Zlatibora“, istakla je Tijana Vasić iz Univerxsporta.

Potrošači u novootvorenom objektu imaju na raspolaganju i toplu i hladnu gastro ponudu, pekaru sa dopekom „na licu mesta“, ali i đus i salat bar.

Dolaskom kompanije Univerexport na Zlatibor stiglo je i novih 18 radnih mesta za lokalno stanovništvo, što doprinosi i samom razvoju privrede na ovoj lokaciji.

Radno vreme objekta je svakog dana od 7 do 22h

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button