Društvo

Veliki koncert Marije Šerifović na Kraljevom trgu

Jedan od najvećih događaja na Zlatiboru ovoga leta, koncert Marije Šerifović, još uvek jedine pobednice Evrovizije iz naše zemlje i dugogodišnje članice žirija Zvezda Granda, upriličen je sinoć, u sredini programa „Zlatiborskog kulturnog leta“ u organizaciji Opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor.

Raspevana i uvek vedra Marija u svom stilu, od samog početka koncerta oko 21 čas na Kraljevom trgu zagospodarila je scenom i mnogobrojnu publiku povela u noć za pamćenje.

Koncert je počeo pesmom „Školjka“, a zatim su usledili hitovi „Svoja i tvoja“, „Čuvam se“, „Mrš“ i mnogi drugi koje je publika pratila vriscima i aplauzima, dok su velike ovacije okupljenih pobrale legendarne numere „Pukni zoro“, „Nesanica“ i „Đurđevdan“.

Svoju humanost Marija je pokazala u toku koncerta pozivom publici da slanjem poruke 916 na 3030 pomognu u lečenju male Marte Pavlović, a koliki je džek pomaganjem momku iz publike da se pomiri sa devojkom.

Nakon puna dva sata fenomenalnog provoda i interakcije sa publikom, Marija se zahvalila okupljenima na divnoj energiji i za kraj otpevala jedan od najvećih hitova „Nije ljubav to“.

Program Kulturnog leta nastavlja se avgustovskim programom, i već sutra, 01. avgusta na istom mestu biće izvedena predstava za najmlađe „Zeka lepotan“.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button