Društvo

Vulin: Zlatibor je mesto porodičnog turizma, a ne mesto gde bahati kriminalci iz Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine pokazuju moć

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je prilikom obilaska novoizgrađene zgrade Policijske ispostave Zlatibor da država Srbija, zahvalјujući odgovornoj i mudroj politici koju vodi njen predsednik Aleksandar Vučić, intenzivno ulaže u jačanje i opremanje policije.

Ministar unutrašnjih poslova je poručio da država ulaže u izgradnju i renoviranje policijskih objekata, ulaže u nabavku savremenih vozila i oružja, ali je isto tako podvukao da država Srbija izuzetno vodi računa i o materijalnom položaju i statusu pripadnika policije.

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da je Zlatibor mesto porodičnog turizma i da će nova Policijska ispostava doprineti većoj bezbednosti ove planine, te da je još jednom poslata jasna poruka da kriminalci nisu dobrodošli na Zlatibor.

„Zlatibor je mesto porodičnog turizma. Hoću da bude bezbedan i miran. Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac. Nova Policijska ispostava sa znatno većim brojem zaposlenih pomoći će da Zlatibor bude bezbedan i siguran. A da kriminalci, bez obzira dolazili iz Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine znaju da nisu dobrodošli“, istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Izgradili smo novu Policijsku ispostavu na Zlatiboru, novu policijsku ispostavu na Kopaoniku, renovirali smo značajan broj policijskih i vatrogasnih stanica. Nastavlјamo dalјe da ulažemo u infrastrukturu Ministarstva unutrašnjih poslova. Nastavlјamo da ulažemo u nabavku opreme, vozila, uniformi, jer svako ulaganje u policiju je ulaganje u našu sigurnu i stabilnu budućnost“, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin nakon obilaska Dežurne službe i prostorija novoizgrađene Policijske ispostave Zlatibor.

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da policijske ispostave, stanice i uprave u koje decenijama unazad nije ulagano, biće renovirane, a tamo gde je potrebno biće izgrađene nove.

„Zanavlјanje i modernizacija opreme podižu efikasnost srpske policije. Cenimo svako ulaganje države u policiju, zahvalni smo svojoj državi na podršci i pomoći. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danonoćnim radom, trudom i upornim zalaganjem daće pun doprinos u očuvanju  bezbednosti naše zemlјe, njenom napretku i prosperitetu“, naglasio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Načelnik Policijske uprave u Užicu Saša Misailović i rukovodioci ove uprave referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o stanju bezbednosti na teritoriji koju pokriva Policijska uprava Užice i zahvalili se ministru policije na ličnoj inicijativi da se izgradi moderna i savremena Policijska ispostava na Zlatiboru koja doprinosi većoj bezbednosti turista, ali i svih meštana Zlatiborskog okruga.

Nova Policijska ispostava Zlatibor sagrađena je na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta nalaze se i dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremlјene za rad policije.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pogledajte i
Close
Back to top button