Politika

Zdrava Srbija otvorila sedam odbora u Južnom Banatu (VIDEO)

Konstituisan je Gradski odbor stranke Zdrava Srbija u Pančevu kao i opštinski odbori u Kovinu, Vršcu, Alibunaru, Opovu, Kovačici i Beloj crkvi. Potpisivanju je prisustvovao i predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.

„Želim da se zahvalim svima koji su tu da podrže otvaranje novih kancelarija naše stranke i opštinskih odbora“, rekao je Stamatović.

Udruženje građana „Belocrkvanska slobodna inicijativa“ potpisala je protokol o saradnji sa partijom Zdrava Srbija, a aktivnosti u skladu sa tim očekuju se u narednom periodu.

Narednih nedelja očekuje se formiranje novih opštinskih odbora Zdrave Srbije širom Srbije, najavio je nedavno Stamatović.

Kada je krajem novembra formiran Pokrajinski i Gradski odbor ove stranke u Novom Sadu, istaknuto je da se novim odborima teži decentralizaciji i zaštiti nacionalnih interesa, naglasio je tada Stamatović. Svi novoformirani odbori će slediti programska načela i principe Zdrave Srbije. Više pažnje biće poklonjeno nacionalnim manjinama ali i ruralnom razvoju, uz veće uključivanje mladih u privredne tokove.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pogledajte i
Close
Back to top button