DogađajiKultura

Željko Vasić priredio veče za pamćenje na Zlatiboru (VIDEO)

Sadržajno i raznovrsno „Zlatiborsko kulturno leto“, bilo je  12. avgusta u znaku koncerta poznatog pevača Željka Vasića, održanog na Kraljevom trgu gde se okupio veliki broj posetilaca koji su  uživali u zvucima njegovih popularnih pesama.

Poznat po kvalitetnoj muzici, emotivnim baladama i sjajnoj atmosferi kojom začini svaki nastup, Željko Vasić  je u “srcu zlatne planine” održao spektakularan koncert, pevajući svoje najveće hitove.

Ovo letnje veče za pamćenje na Zlatiboru Vasić je ulepšao poznatim stihovima svojih pesama. Koncert je otvoren numerom „Večiti romantik“ i  nastavljen u ritmu dobro poznatih hitova: „Najmanje“, „Voli me i ne voli me“, „Ti i ja“, „Žena kao ti“, „Zanjiši kukovima“, „Lozinka za raj“…

U Vasićevom koncertu puna dva sata uživali su ljubitelji njegovog zvuka, a pozitivna atmosfera širila se Zlatiborom kroz svaku njegovu baladu, čime je na najbolji način obeležen kulturno – zabavni deo ove zlatiborske letnje turističke sezone.

Sjajna atmosfera na Kraljevom trgu tokom koncerta Željka Vasića najavljuje dobar  provod ovde i u narednim danima leta, uz zanimljive muzičke i druge sadržaje.

Već u danima vikenda 13. i 14. avgusta ljubitelji sporta moći će ovde od 15 časova da uživaju u turniru u basketu. Dok će se zlatiborskoj publici u subotu, 13. avgusta predstaviti Aleksandar Tomić i prijatelji.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button