Turizam

Zlatibor na ‘Danima Vranja’

Turistička organizacija Zlatibor uzela je učešće na kulturno-turističkoj manifestaciji „Dani Vranja“ u okviru koje se ove godine po prvi put organizuje promocija turističkih destinacija i turističkih proizvoda iz Srbije i regiona.

Na centralnom šetalištu grada Vranja, od 25. do 27. avgusta 2023. Štand Turističke organizacije Zlatibor privukao je brojne posetioce ne samo sa juga Srbije, već i iz Makedonije, Bugarske, Grčke…

Foto: TO Zlatibor
Foto: TO Zlatibor
Foto: TO Zlatibor

Iako program kulturnog leta još uvek traje na najposećenijoj srpskoj planini, predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su iskoristili priliku da u Vranju otpočnu sa promotivnim aktivnosti pred nastupajuću jesen. Ponuda smeštajnih kapaciteta, prirodne i kulturne vrednosti Zlatibora, vožnja najdužom panoramskom gondolom predstavljeni su slikom upotpunjenom zanimljivom pričom posetiocima ove višednevne manifestacije.

Pored sajma turizma, nekoliko koncerata, sve vreme trajanja manifestacije u gradskom parku organizovan je i Etno sajam knjiga, letnji atelje Narodnog univerziteta, brojne izložbe, radionice, nastupi folklornih udruženja, književne večeri i drugi kulturni sadržaji koji su privikli nekoliko hiljada posetilaca.

Foto: TO Zlatibor

Zlatiboru je ovo drugi put da se predstavlja u Vranju što je odraz dobre saradnje sa kolegama iz gradske turističke organizacije.

Povezani tekstovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button